Które pokarmy zawierają najwyższe poziomy dioksyn i jak dostają się do żywności?

Procesy przemysłowe , które obejmują chlor i węglowodory spontanicznie tworzą klasę chemicznych produktów ubocznych zwanych dioksynami . Najbardziej toksycznym produktem ubocznym – standardowym nośnikiem toksyczności dioksyn – jest 2,3,7,8-tetrachlorodibenzo-p-dioksyna (TCDD).
Katastrofa dioksyn we wschodniej Palestynie w stanie Ohio rzuciła światło na jedną z najbardziej trwałych rakotwórczych toksyn w naszym środowisku i zaopatrzeniu w żywność. Więcej osób pyta: Czym są dioksyny? Skąd oni pochodzą? Które pokarmy zawierają najwyższe poziomy ?
Dioksyny od dziesięcioleci powoli przenikają
Aby uzyskać dostęp do wszystkich zablokowanych treści na stronie, kliknij w przycisk Kup teraz JEŚLI WYSTĄPI BŁAD WYKONAJ PRZELEW KLIKAJĄC W TEN LINK WYBIERAJĄC ADEKWATNĄ KWOTĘ DO WYBRANEJ OPCJI „KUP TERAZ” LINK DO STRONY PŁATNOSCI -TU- .
Formularz zamówienia
Nazwa | Przelew |
---|---|
Dostęp do treści | 50.00 zł |
Joana100
Ostatnie wpisy Joana100 (zobacz wszystkie)
- Zaszczepienie się szczepionką przeciw grypie za pomocą szczepionki przypominającej COVID-19 firmy Pfizer zwiększa RYZYKO UDARU - 31 marca 2023
- Efekt Pfizera: raporty rządowe sugerują, że zespół niedoboru autoimmunologicznego wywołany szczepionką COVID jest częściowo odpowiedzialny za 2 miliony dodatkowych zgonów na Zachodzie w ciągu ostatnich 2 lat - 31 marca 2023
- RAPORT: „Szczepionki” Covid spowodowały dziesiątki milionów obrażeń i niepełnosprawności, 147 miliardów dolarów szkód ekonomicznych - 31 marca 2023