Universe - W taką ciszę
Posted by Viss
460 views
Kapliczki na Roztoczu
Posted by pajak68
1039 views
IN SPACE - Stive Morgan
Posted by Mforum
824 views

Podczas gdy ludzie mają jeść owady, elita G20 je najdroższe steki na świecie

Podczas gdy ludzie mają jeść owady, elita G20 je najdroższe steki na świecie

Zdjęcie: Menu na szczycie G20 2022

Częścią nowego porządku świata według specyfikacji zacnych panów Schwaba i Gatesa jest jedzenie mięsa z drukarki 3D lub robaków i insektów skażonych pasożytami. Ale takie kulinarne rarytasy są przeznaczone tylko dla zwykłych ludzi – elita pieniądza napycha swoje już tłuste brzuchy: najdroższym stekiem świata, stekiem Wagyu z wołowiny Kobe. Nie zafundujesz sobie niczego innego, podatnik musi zapłacić za filantropijne dobrodziejstwo zniszczenia świata.

TYM PRZYCISKIEM POSTAW KAWĘ MOŻESZ ODBLOKOWAĆ TREŚCI PREMIUM I DOSTĘP DO STREAM LIVE

Postaw mi kawę na buycoffee.to

Komentarz Williego Hubera

Fine Wagyu stek był w menu tegorocznej G20 w Indonezji ( szczyt G20: Klaus Schwab propaguje Wielki Reset wśród szefów państw i rządów ). Oryginalna wołowina Kobe z Japonii kosztuje od 400 do 600 euro za kilogram – biorąc pod uwagę obecne wzrosty cen i inflację, prawdopodobnie znacznie więcej. Podczas gdy liczni członkowie tak zwanej elity podróżowali do Indonezji prywatnymi odrzutowcami, głosili wyrzeczenie dla ludzi na całym świecie. Dotyczy to jednak tylko z pozoru niepotrzebnych, bezużytecznych zjadaczy.

To sprawia, że ​​chcesz w końcu ponownie zobaczyć legendarny stary film „ Eat the Rich ” w pochmurny weekend. Podobnie przychodzi na myśl skecz Monty Pythona z „ Monsieur ” z filmu „ Sens życia ”. Ostatnio natknęliśmy się na wspaniały film krótkometrażowy „Dinner for Few”, w którym przynajmniej koty przeżyły. Profilaktycznie dystansujemy się od wszelkich antysemickich stereotypów. Uważamy, że fantazje o dominacji nad światem nie mają nic wspólnego z religią, tylko z maksymalnym zepsuciem.

Ale wracając do tematu. Co to jest wołowina Wagyu ? To mięso z japońskiej wołowiny Kobe, która podlega ścisłym przepisom jakościowym. Termin „Wagyu” oznacza po prostu „japońską wołowinę” w języku japońskim.

Bydło Wagyū jest w większości czarne, chociaż są też zwierzęta czerwone. Są średniej wielkości (byki: 800-1000 kg, krowy: 450-600 kg) z dobrze rozwiniętą łopatką i mocnym, wyraźnie kątowanym zadem. Alkohol (np. piwo) nie jest podawany na japońskie farmy. Nie stosuje się sztucznych hormonów wzrostu, a antybiotyków nie stosuje się w profilaktyce, a jedynie w przypadku chorób, które już wystąpiły.

W połączeniu z rzadkim występowaniem i powolnym tuczeniem mięso bydła Wagyū jest nie tylko przysmakiem, ale także poszukiwanym produktem luksusowym. W przypadku bydła rasowego Wagyū osiągane są ceny w pięciocyfrowym przedziale euro. Kilogram mięsa Wagyū może kosztować grubo ponad 1000 euro, w zależności od pochodzenia i kawałka mięsa.

Źródło: Wikipedia

Jednocześnie te same luksusowe elity, których prywatne jachty często emitują tyle samo zanieczyszczeń, co całe małe miasteczka, domagają się od ludzi na świecie praktykowania wyrzeczeń. To nie jest odosobniony przypadek, ale standard. Klimatyczni hipokryci z COP27: głoszą wegańską przyszłość, jedz wołowinę Angus . I może istnieć powód, dla którego niektórzy zwolennicy religii klimatycznej i Nowego Porządku Świata z każdym rokiem stają się coraz grubsi i bardziej nieznośni. Zobacz także: Bill Gates: Bogate narody powinny całkowicie przejść na syntetyczną wołowinę lub inicjatywa Klausa „Eat ze bugs” „Organic Cricket Flour”: Wątpliwy proszek z mielonych świerszczy w żywności .

Rate this post
CLOSE
CLOSE
%d bloggers like this: