Podczas gdy propagandyści toczą wojnę z jajkami, dwa badania wykazały, że żółtka jaj ograniczają białka szczytowe wywołane szczepionką
Dwa badania wykazały, że żółtka jaj łagodzą indukowane przez szczepionkę białko szczytowe. W Stanach Zjednoczonych kilka zakładów przetwórstwa spożywczego i niosek w tajemniczy sposób eksplodowało lub zapaliło się w ciągu ostatniego roku, a rolnicy twierdzą, że pasza dla kurczaków powstrzymuje ich kury przed nioskami. Propagandziści obwiniają „ptasią grypę” za niedobór jaj i późniejszy gwałtowny wzrost ich cen, jednocześnie nakłaniając ludzi do zaprzestania jedzenia jaj.
Czy to wszystko to tylko przypadek? A może jest to zorganizowana wojna z naturalną żywnością, aby zapewnić, że Bill Gates zbije fortunę na swoich fałszywych jajkach, a ludzie będą mieli dostęp tylko do Aby uzyskać dostęp do wszystkich zablokowanych treści na stronie, kliknij w przycisk Kup teraz JEŚLI WYSTĄPI BŁAD WYKONAJ PRZELEW KLIKAJĄC W TEN LINK WYBIERAJĄC ADEKWATNĄ KWOTĘ DO WYBRANEJ OPCJI „KUP TERAZ” LINK DO STRONY PŁATNOSCI -TU- .
Formularz zamówienia
Nazwa Przelew Dostęp do treści 50.00 zł
Joana100
Ostatnie wpisy Joana100 (zobacz wszystkie)
- Zaszczepienie się szczepionką przeciw grypie za pomocą szczepionki przypominającej COVID-19 firmy Pfizer zwiększa RYZYKO UDARU - 31 marca 2023
- Efekt Pfizera: raporty rządowe sugerują, że zespół niedoboru autoimmunologicznego wywołany szczepionką COVID jest częściowo odpowiedzialny za 2 miliony dodatkowych zgonów na Zachodzie w ciągu ostatnich 2 lat - 31 marca 2023
- RAPORT: „Szczepionki” Covid spowodowały dziesiątki milionów obrażeń i niepełnosprawności, 147 miliardów dolarów szkód ekonomicznych - 31 marca 2023