INSTRUKCJA FILMOWA JAK ODBLOKOWAĆ DOSTĘP PREMIUM

PRZESUŃ STRONĘ W DÓŁ ABY ZOBACZYĆ

WYBRANĄ TREŚĆ

Stream odblokowany w środę o 20.00

Stream zablokowany - "premium" w każdą niedzielę poniedziałek wtorek i czwartek o 21.00

POLITYKA STRONY M-FORUM !!! - WSZYSTKIE ZAMIESZCZANE MATERIAŁY ORAZ PREZENTOWANE I PROPAGOWANE - Poglądy i opinie zawarte w artykułach mogą być niezgodne ze stanowiskiem redakcji. !!!! REDAKCJA M-FORUM AV LIVE MA NA CELU PUBLIKOWANIE WSZYSTKICH INFORMACJI KTÓRE SĄ CENZUROWANE BEZ WZGLĘDU NA ZABARWIENIA POLITYCZNE , RELIGIJNE I OBYCZAJOWE - ZA KOMENTARZE I WYPOWIEDZI CZYTELNIKÓW I WIDZÓW NIE BIERZE ODPOWIEDZIALNOŚCI , Z WYJĄTKIEM TREŚCI O CHARAKTERZE PRZESTĘPCZYM KTÓRE BĘDĄ USUWANE BEZ OSTRZEŻEŃ

TO. PORTAL NA KTÓRYM CODZIENNIE ZNAJDZIESZ PONAD 100 INFORMACJI INFO NIUS W TYM MATERIAŁY CENZUROWANE LUB ZABRONIONE NA INNYCH PORTALACH POPRAWNYCH POLITYCZNIE. W sprawach dotyczacych reklamy banerowej lub video, oraz zasad dzierżawy strumienia stream bez limitu umieszczanego na dowolnej stronie internetowej , proszę przesunąć stronę w dół lewa strona sekcja ADMIN KONTAKT

11 września odbyło się kontrolowane wyburzenie: sprawozdanie operacyjne CIA

Postaw mi kawę na buycoffee.to
5/5 - (1 vote)

11 września odbyło się kontrolowane wyburzenie: sprawozdanie operacyjne CIA

WESPRZYJ DOWOLNĄ KWOTĄ NASZĄ

DZIAŁALNOŚĆ

Ta forma wsparcia adresowana jest do autorów wpisów - artykułów , filmów i tłumaczeń i osób pomagających w sprawach technicznych ,

ciekawostka :-) mamy ponad 30 000 subskrybentów i ponad 100 000 osób zarejestrowanych  a trzeba żebrać o kilka groszy dla tych dzięki którym są treści na stronie ..........

79-letni Malcolm Howard, były agent CIA, po wypuszczeniu ze szpitala w New Jersey w piątek z kilkoma tygodniami życia, opowiada tę historię (rok 2017).
Pan Howard twierdzi, że brał udział w tajnej operacji CIA mającej na celu kontrolowane wyburzenie World Trade Center 7 w dniu 11 września.

Z wykształcenia inżynier budownictwa lądowego, został ekspertem od materiałów wybuchowych po badaniach i studiach w CIA w latach 80., gdzie spędził 36 lat swojego życia jako operator.
W swojej karierze zdobył rozległą wiedzę i doświadczenie w zakresie materiałów wybuchowych i twierdzi, że potrafi podkładać materiały wybuchowe w dowolnych budynkach, od lżejszych po 80-piętrowy.

Między majem 1997 a wrześniem 2001 Howard brał udział w tajnej operacji CIA pod nazwą „New Century”.
Wraz z czterema innymi agentami CIA otrzymał zadanie zapewnienia, aby rozbiórka budynku World Trade Center 7 przebiegła sprawnie.
Wyznaje, że ta kontrolowana rozbiórka różniła się od pozostałych, ponieważ „musiał udawać, że to nie była robota rozbiórkowa”.
W tym czasie nie miał problemu z wykonaniem pracy. Mówi, że jest patriotą i nigdy nie zastanawiał się nad pracą, jaką wykonywał dla CIA i rządu, ale przyznaje, że teraz, patrząc wstecz, „coś było nie tak”.

BUDYNEK (WTC7) ZOSTAŁ WYBURZONY ZA POMOCĄ MATERIAŁÓW WYBUCHOWYCH”

Pan Howard twierdzi, że budynek został zburzony przy użyciu materiałów kompozytowych na bazie „Nano termitu”, jak każda inna kontrolowana rozbiórka.
W miesiącu poprzedzającym 11 września materiały wybuchowe zostały strategicznie rozmieszczone w całym budynku.
W tym czasie prawie wszystkie biura w budynku były wynajmowane przez CIA, Secret Service i personel wojskowy, którzy wykonywali swoją pracę, wprowadzając materiały wybuchowe do budynku bez żadnych podejrzeń.
W końcu 11 września podpalono materiały wybuchowe World Trade Center 7, a budynek zawalił się około 5.20, prawie 7 godzin po pierwszych dwóch budynkach, pozostawiając świadectwo, jak szybko budynek zniknął.

Pan Howard wyznaje, że po zburzeniu budynku on i jego koledzy świętowali whisky i cygara.
Jednak po obejrzeniu taśm szybko się zaniepokoił. Widząc, jak zawaliło się Centrum Handlowe (bliźniacze wieże), obawiał się, że opinia publiczna stanie się podejrzliwa.
Mówi: „Zaczęliśmy się martwić, ponieważ wyglądało to zbyt „gładko”…

11 września była to kontrolowana rozbiórka: mówi agent CIA

Po zwolnieniu ze szpitala w New Jersey w piątek z kilkoma tygodniami, 79-letni Malcolm Howard, były pracownik CIA, mówi wszystko.
Pan Howard twierdzi, że uczestniczył w tajnej operacji CIA mającej na celu kontrolowane wyburzenie World Trade Center 7 11 września.

Z wykształcenia inżynier budownictwa lądowego, został ekspertem od materiałów wybuchowych po badaniach i studiach przeprowadzonych w CIA w latach 80., gdzie spędził 36 lat swojego życia jako operator.
W trakcie swojej kariery zdobył dogłębną wiedzę i doświadczenie w zakresie materiałów wybuchowych i twierdzi, że ma zdolność do podkładania materiałów wybuchowych we wszystkim, od lżejszego do 80-piętrowego budynku.

Między majem 1997 a wrześniem 2001 Howard uczestniczył w tajnej operacji CIA o nazwie „New Century”.
On, wraz z czterema innymi agentami CIA, był odpowiedzialny za zapewnienie, że rozbiórka budynku World Trade Center 7 zakończyła się sukcesem bez żadnych problemów.
Wyznaje, że ta kontrolowana rozbiórka różniła się od reszty, ponieważ „musiał udawać, że to nie była praca rozbiórkowa”.
W tym czasie nie miał problemu z wykonaniem zadania. Mówi, że będąc patriotą i nigdy nie zastanawiał się nad pracą, którą wykonywał dla CIA i rządu, ale przyznaje, że teraz, patrząc wstecz w czasie, „coś było nie tak”.

„BUDYNEK (WTC7) ZOSTAŁ ZBURZONY MATERIAŁAMI WYBUCHOWYMI”

Pan Howard twierdzi, że budynek został zburzony przy użyciu materiałów kompozytowych na bazie „Nano Thermite”, jak każda inna kontrolowana rozbiórka.
W tym czasie prawie wszystkie biura w budynku były wynajmowane przez CIA, Secret Service i personel wojskowy, którzy wykonywali swoją pracę, aby wprowadzić materiały wybuchowe do budynku bez żadnych podejrzeń.
Wreszcie, 11 września, materiały wybuchowe World Trade Center 7 zostały zapalone, a budynek zawalił się około 5:20 rano, prawie 7 godzin po pierwszych dwóch budynkach, pozostawiając dowody na to, jak szybko budynek zniknął.

Pan Howard wyznaje, że kiedy budynek się zawalił, on i jego koledzy świętowali z whisky i cygarami.
Jednak po zbadaniu taśm szybko się zaniepokoił. Po zobaczeniu, jak zawaliło się Trade Center (bliźniacze wieże), obawiał się, że opinia publiczna stanie się podejrzliwa.

Mówi: „Zaczęliśmy się martwić, ponieważ wydawało się to zbyt „gładkie”, patrzyliśmy raz za razem i zaczęliśmy popadać w paranoję, wyglądało to jak kontrolowana rozbiórka. A potem usłyszeliśmy, że ludzie na ulicy zgłosili, że słyszeli eksplozje po południu. Kiedy powiedziano nam, że BBC odwołało ich związek i ogłosiło światu, że budynek zawalił się 20 minut wcześniej niż się spodziewano… Kiedy rząd w końcu opublikował oficjalny raport o tym, co wydarzyło się tego pamiętnego dnia, argumentował, że ciepło spalania gruzu pierwszych dwóch zniszczonych budynków w jakiś sposób uszkodziło budynek World Trade Center 7, powodując niekontrolowane pożary, które doprowadziły do zawalenia się całego budynku.

Howard obawiał się, że kraj może zastanawiać się poprzez fałszywe raporty, co się stało.
Powiedział: „… Myśleliśmy, że publiczność nas wykończy. Myśleliśmy, że może dojść do publicznego powstania, którego same media nie mogą zignorować. Powinni byli sfinansować śledztwa i zapytać, dlaczego został okłamany… Jednak nikt nie kwestionował prawdy kryjącej się za raportami, a ci, którzy próbowali, zostali szybko obaleni przez media.

11 settembre, fu demolizione controllata: un operativo CIA racconta