NAJCZĘŚCIEJ OGLĄDANE + NAJNOWSZE
JACK CALEIB STREAM + FILMY KINOWE
NAJCZĘŚCIEJ CZYTANE
KOMENDA GŁÓWNA POLICJI INFORMACJA - 05.02.2021 - W SPRAWIE ZBIGNIEWA JANA POTOCKIEGO
AKCJA PUBLICZNEGO ZADAWANIA PYTAŃ - POLITYKOM - "POLAK PYTA POLITYKA"
NOWY TARYFIKATOR KAR DLA POLAKÓW - STAWKI NAWET 400% W GÓRĘ !! Mandat do 5 tys. zł – takiej kary domaga się premier Mateusz Morawiecki.
Dla wszystkich zaszczepionych szczepionką Pfizer/BioNtech
PATRIOTYCZNA TV I REDAKTORZY - OSADOWSKI OLSZAŃSKI - ŻYCZĄ DZIECKU - ŻEBYŚ ZDECHŁ MAŁY SKURWYSYNU - FRAGMENT PROGRAMU Z Y.T
Analne testy na COVID-19 w Polsce? Niedzielski zabrał głos ☀Autor Gabi☀
Ratownicy medyczni "antyszczepionkowcami"? ☀Autor Gabi☀
PIS - KUPUJE CZOŁGI US ARMY Z DEMOBILU JAKO PODSTAWOWY CZOŁG ARMI POLSKIEJ - SZOK !
   POLITYKA STRONY M-FORUM !!! - WSZYSTKIE ZAMIESZCZANE MATERIAŁY ORAZ PREZENTOWANE I PROPAGOWANE - Poglądy i opinie zawarte w artykułach mogą być niezgodne ze stanowiskiem redakcji. !!!! REDAKCJA M-FORUM AV LIVE MA NA CELU PUBLIKOWANIE WSZYSTKICH INFORMACJI KTÓRE SĄ CENZUROWANE BEZ WZGLĘDU NA ZABARWIENIA POLITYCZNE , RELIGIJNE I OBYCZAJOWE - ZA KOMENTARZE I WYPOWIEDZI CZYTELNIKÓW I WIDZÓW NIE BIERZE ODPOWIEDZIALNOŚCI , Z WYJĄTKIEM TREŚCI O CHARAKTERZE PRZESTĘPCZYM KTÓRE BĘDĄ USUWANE BEZ OSTRZEŻEŃ     UWAGA !! WAŻNE - Poglądy i opinie zawarte w artykule mogą być niezgodne ze stanowiskiem redakcji. Zamieszczane artykułu są w wiekszości re- publikacjami materiałów z innych stron - REDAKCJA NIE INGERUJE W ICH TREŚCI W CELU ZACHOWANIA BEZSTRONNOŚCI , A CELEM PUBLIKACJI JEST PODDANIE TYCH MATERIAŁÓW POD OSĄD I KRYTYKĘ CZYTELNIKÓW W KTÓRE OPINIE NIE MOŻE INGEROWAĆ AUTOR MATERIAŁU W FORMIE MODERACJI LUB CENZURY

TO PORTAL NA KTÓRYM CODZIENNIE ZNAJDZIESZ PONAD 100 INFORMACJI INFO NIUS W TYM MATERIAŁY CENZUROWANE LUB ZABRONIONE NA INNYCH PORTALACH POPRAWNYCH POOLITYCZNIE WESPRZYJ DOWOLNĄ KWOTĄ ROZWÓJ JEDYNEJ W POLSCE NIEZALEŻNEJ STRONY INFORMACYJNEJ przycisk Przekaż darowiznę poniżej :-) Naszym celem jest przeciwstawianie się wszelkim formom manipulacji opinią publiczną w Polsce. W dobie wojny informacyjnej nie ma zadania bardziej palącego niż odpowiedzialne wspieranie zaufanych mediów. Pomóż nam zbudować solidną dziennikarską platformę, publikującą ekskluzywne, wysokiej jakości informacje, opinie i analizy, utrzymującą się wyłącznie dzięki zaufaniu Czytelników. PORTAL M-FORUM DZIAŁA W TAKIEJ FORMIE NA PODSTAWIE PRZEPISÓW KONSTYTUCJI Art. 54. Zasada wolności poglądów 1. Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji. 2. Cenzura prewencyjna środków społecznego przekazu oraz koncesjonowanie prasy są zakazane. Dz.U.1997.78.483 – Konstytucja Rzeczypospolitej Polskiej z dnia 2 kwietnia 1997 r. W JAKI SPOSÓB MOŻESZ NAM POMÓC – ZOSTAŃ AUTOREM Witam zaproszenie dla Youtuberów , Dziennikarzy , Blogerów do współpracy , sporadyczne publikowanie na stronie M-forum – p.s bardzo ważne dla twórców z Y.T , F.B . VIMEO DAILMOTION – każdorazowe wejście w wasz materiał na naszej stronie , jest zaliczane na wymienionych platformach jako pełne wejście monetyzowene i zaliczane do ruchu na waszej głównej stronie działalnosci przekłada sie to na pozyskiwanie nowych widzów na waszych kanałach i REKLAMIE !

TRUMP NIE OPUŚCI STANOWISKA – OSTATNIA FAZA ”OSUSZNIA BAGNA”. ☀Autor Gabi☀

Inauguracja Joe Bidena ma zostać odwołana, a Trump ma pozostać na stanowisku, media ABC, NBC, CBS, Fox, CNN, MSNBC mają zostać zablokowane Licencje. Jakie są szansę, że tak właśnie się stanie ?

„Przywołałem ustawę Insurrection Act z 1807 r. (Sekcja 10 Kodeksu Stanów Zjednoczonych 13 251-255), aby zająć się zdradliwą rebelią prowadzoną przez demokratów i republikanów, agentów KPCh (Komunistyczna Partia Chin), FBI, Departament Sprawiedliwości, CIA i innych w celu zlikwidowania Stanów Zjednoczonych Ameryki i ich konstytucji ”  – oświadczył prezydent Trump w czwartek 14 stycznia.

„Te podmioty stanowią bezpośrednie zagrożenie dla bezpieczeństwa narodowego. Pozostanę prezydentem na czas nieokreślony, dopóki wszyscy wrogowie domowi nie zostaną aresztowani ”.

Prezydent Trump powołał się na Ustawę Powstańczą po kolejnej próbie zamachu na niego w ostatnią sobotę. rano 9 stycznia. Według wywiadu agenci Komunistycznej Partii Chin, FBI, Departament Sprawiedliwości, CIA i inni przedstawiciele deep state od dawna planują – z pomocą Main Stream Media – rozmontować Stany Zjednoczone i ich konstytucję.

Trump miał dowody na to, że w Main Stream Media byli „osadzeni agenci CIA i Komunistycznej Partii Chin, których jedynym celem było skierowanie opinii publicznej na program [głębokiego] państwa”.

Podczas czterech lat urzędowania prezydenta Trump walczył z tą Kabałą – siłą czczącą szatana złożoną z trzynastu satanistycznych rodzin z Włoch, Watykanu, Monarchii Wielkiej Brytanii, Brytyjskiej M16, Komunistycznej Partii Chin, CIA, FBI, Departament Sprawiedliwości, Antifa, Black Lives Matter oraz z niektórych klanów republikańskich i demokratycznych prawodawców.

Od tamtej sob. 9 stycznia Stany Zjednoczone podlegają skróconemu prawu marszałkowskiemu z prezydentem Trumpem na stanowisku dowódcy i generałem Flynnem odpowiedzialnym za wojsko. W związku z tym Trump podpisał wiele zarządzeń wykonawczych, które między innymi zezwalały na aresztowania wojskowe i trybunały.

Wkrótce podjęto działania i ponad 222 286 zapieczętowanych akt oskarżenia przeciwko elitom politycznym i światowym, skierowanym do sądów federalnych w całym kraju.

Zgodnie z obowiązującą ustawą Insurrection Act Trump pozostałby prezydentem na czas nieokreślony do czasu aresztowania wszystkich wrogów krajowych.

Istnieją dowody na to, że wszystkie te organizacje medialne zatrudniają agentów Komunistycznej Partii Chin, a także osadzonych agentów CIA, których jedynym celem jest pranie mózgu, hipnotyzowanie i kierowanie opinii publicznej na programy wspierające lewicę. Organizacje te stanowią zagrożenie dla bezpieczeństwa narodowego w każdym kraju

Pokonanie Kabały to niemałe zadanie. Jednostki wojskowe i sił specjalnych rozmieszczono w całych Stanach Zjednoczonych w ponad 400 miastach. Według sekretarza armii Ryana McCarthy’ego w tej chwili w Waszyngtonie było ponad 15 000 żołnierzy.  Jednostki sił specjalnych potajemnie infiltrują Antifę i Black Lives Matter oraz dokonują cichych potajemnych aresztowań.

W tę samą w Sobotę. 9 stycznia POTUS i Departament Obrony przesunęli inaugurację prezydenta z 20 stycznia. Źródła Intela twierdzą, że gdyby Biden nie został zainaugurowany, istniałyby skorumpowane plany FBI mające pomóc w zorganizowaniu revolty Antify i BLM w Waszyngtonie i w 50 stolicach stanów od soboty 16 stycznia do środy. 20 sty. Biden i tak nie mógł zostać zainaugurowany z powodu Ustawy Powstańczej, która wymagała od Trumpa pozostania na stanowisku „do czasu aresztowania wszystkich wrogów krajowych”.

Skorumpowane środki masowego przekazu odmówiły podania czegokolwiek poza ich programem lewicy, który uważano za opłacony przez KPCh. Tym samym Prezydent zapowiedział, że wkrótce uruchomi system nadawania alarmowego (EBS). Spodziewano się tego podczas czegoś, co określano jako Dziesięć dni ciemności, czyli awaria mediów.

Dzięki EBS każdy otrzymywałby powiadomienia na swoich telefonach, telewizję, radio i Internet, które przez kilka godzin przesłoniły inne audycje.  Transmisje wyjaśniałyby cichą wojnę toczącą się na całym świecie między Cabal i Alliance.

W tym tygodniu dostawcy Trump Intel, Robert David Steele i Juan O’Savin, wyjaśnili:

„To może zostać rozstrzygnięte dopiero 1 kwietnia. Każdy, w tym Fox, który odmówi transmisji prezydenta USA, ryzykuje utratę licencji FCC oraz otrzyma kary karne. , być może przejęcie wojskowe ”.

śr. 13 stycznia w pilnej wiadomości do narodu amerykańskiego prezydent Trump wezwał do pokoju. Źródła Intela donosiły, że zamieszki planowano w Waszyngtonie i w całym kraju. Potępił buntowników w stolicy stanu, a także niedawny atak mediów społecznościowych na naszą wolność słowa, a następnie aktywował siły wojskowe, aby stłumić niepokoje.

Niedawno platformy mediów społecznościowych cenzurowały wolności słowa. Donald Trump Jr. ogłosił, że wkrótce pojawi się nowa platforma mediów społecznościowych o nazwie Freedom Social Network.

Co ważniejsze, prezydent Trump oficjalnie zamknął firmę korporację USA Inc. i 4 lipca 2020 r . Ponownie uruchomił odnowioną Republikę . To wszystko było częścią Plan Sojuszu na rzecz uwolnienia świata od partii komunistycznych.

W ramach tego planu siły kosmiczne prezydenta Trumpa były zaangażowane w ogólnoświatowe awarie w wielu krajach, gdy jednostki sił specjalnych Sojuszu dokonywały aresztowań. Noc do niedzieli. 10 stycznia przeprowadzono wiele aresztowań, w tym we Frankfurcie w Niemczech – siedzibie biura CIA, gdzie maszyny do głosowania Dominion nielegalnie zmieniły głosy Trumpa na Bidena w wyborach w 2020 roku.

W miniony weekend jednostki sił specjalnych przywódców wojskowych Sojuszu Francji i Rosji wykończyły Deep State we Włoszech, Pakistanie, Berlinie i Paryżu. W pierwszym tygodniu przenieśli się do Iranu, gdzie spowodowali przerwy w dostawie energii.

W nadchodzący weekend do 20 stycznia w USA mogą wystąpić, przerwy w komunikacji, mediach i mediach społecznościowych, a także zakłócenia w transakcjach bankomatowych i kart kredytowych.

Ile jest w tym prawdy przekonamy się po 20 stycznia.

globalnainfo