DODAJ FILM MP-4 LUB WPROST Z Y.T F.B lub inny
EDYTUJ SWÓJ FILM LUB USUŃ
ZOBACZ WSZYSTKIE SWOJE FILMY

WESPRZYJ DOWOLNĄ KWOTĄ ROZWÓJ JEDYNEJ W POLSCE NIEZALEŻNEJ STRONY INFORMACYJNEJ przycisk Przekaż darowiznę poniżej :-)

NIEMCY: Dr. Rainer Füllmich • Der Corona Skandal • Querdenken Demo Karlsruhe 4.10.2020 ! OŚWIADCZENIE ZBRODNIA PRZECIWKO LUDZKOŚCI – VIDEO DE, PL {Autor Gabi}

FUNDACJA LEKARZE DLA EDUKACJI

My, lekarze, pomagamy ludziom, którzy cierpią z powodu niewłaściwych zabiegów koronowych. My, lekarze, wyjaśniamy tło.

Wezwanie LEKARZY DO EDUKACJI:

Drogi kolego, drogi kolego!

Wszyscy obecnie doświadczamy trudnej sytuacji związanej z COVID-19. Większość jest dotknięta w taki czy inny sposób. Krytykujemy obecne środki jako przesadne. Od osób odpowiedzialnych wymagamy przejrzystego przetwarzania danych. Autopsje jako dowód osób, które rzeczywiście zmarły na COVID-19, są pilnie wymagane w całych Niemczech. Nie należy oczekiwać, że szczepienia zasadniczo rozwiążą sytuację. Powstaje też pytanie: jak chcemy radzić sobie z sytuacją w przyszłym roku, jeśli pojawi się kolejny wirus? Jesteśmy lekarzami Razem prosimy o więcej informacji i rozważymy co my jako lekarze możemy wnieść i zrobić. Cała nasza wiedza jest potrzebna i czekamy na Twoje pomysły. Drodzy koledzy, dołączcie, korzystając z powyższego linku. Ponieważ: razem możemy osiągnąć więcej dla zdrowej przyszłości!

===============================================

Walter Weber, lekarz – Hamburg Heiko Schöning, lekarz – Hamburg Marc Fiddike, lekarz – Hamburg Olav Müller-Liebenau, lekarz – Hamburg

Dr. Rainer Füllmich • Der Corona Skandal • Querdenken Demo Karlsruhe 4.10.2020

VIDEO DE

Podstawowe prawo do wolności słowa jest ograniczone ze wszystkich stron przez siły niedemokratyczne. Ale MY nie dajemy się zastraszyć i jesteśmy tam dla naszych bliźnich.

Berin, 1 sierpnia 2020 r.,

Aktualne: Krótko przed tym, jak Heiko Schöning, jeden z założycieli LEKARZY OŚWIECENIA, mógł przemówić do ponad miliona ludzi przed Kolumną Zwycięstwa w Berlinie, scena została zajęta przez władzę państwową. Czas i proporcjonalność powodów są równie widoczne, jak fałszowanie liczby uczestników przez ARD i ZDF.

Według poważnych szacunków w wielkiej demonstracji 1 sierpnia 2020 roku wzięło udział 1300000 osób. Jak powiedział planowany mówca Heiko Schöning w wywiadzie dla TV Germany: „To absurdalne, kiedy TAGESSPIEGEL ogłasza 10 000 (a TAGESSCHAU 20 000) uczestników”.

Podziękowania dla neutralnego kanału TV-Niemcy za ponowne przesłanie. Według wiarygodnych szacunków, w wielkiej demonstracji 1 sierpnia 2020 roku wzięło udział tysiące osób. Jak powiedział planowany mówca Heiko Schöning w wywiadzie dla TV Germany: „To absurdalne, kiedy TAGESSPIEGEL ogłasza 10 000 (a TAGESSCHAU 20 000) uczestników”.

Porównanie ze zdjęciami z Love Parade sprawia, że ​​przekłamania czołowych mediów są oczywiste. Podziękowania dla neutralnego kanału TV-Niemcy za ponowne przesłanie.

Według wiarygodnych szacunków w wielkiej demonstracji 1 sierpnia 2020 roku wzięło udział tysiące osób. Jak powiedział planowany mówca Heiko Schöning w wywiadzie dla TV Germany: „To absurdalne, kiedy TAGESSPIEGEL ogłasza 10 000 (a TAGESSCHAU 20 000) uczestników”.

REINER FUELLMICH – OŚWIADCZENIE

Corona Skandal – ZBRODNIA PRZECIWKO LUDZKOŚCI !

VIDEO  Tł. PL

Aktualizacja wypowiedzi Reinera Fuellmitcha – prawnika, członka Niemieckiej Pozaparlamentarnej Komisji ds Korony – aktualizacja nr 1 z dnia 15.10.20

VIDEO PL

Za .bitchute.com