DODAJ FILM MP-4 LUB WPROST Z Y.T F.B lub inny
EDYTUJ SWÓJ FILM LUB USUŃ
ZOBACZ WSZYSTKIE SWOJE FILMY

Millennium Bank Nr rachunku dla wpłat z Polski : 45 1160 2202 0000 0003 5769 6030 Dla wpłat z zagranicy : PL 45 1160 2202 0000 0003 5769 6030 BIC (SWIFT) BIGBPLPW W RUBRYCE DLA WPISZ – M-FORUM W TYTULE – DAROWIZNA

List otwarty do kandydatów w sprawie złóż naturalnych, górnictwa OKOPZN. Mobilizacja i sprawdzian. {Autor Gabi}

Witam, nazywam się Gabriela Nowak, pracuję jako asystentka  zarządzania i obsługi Klienta w Kancelarii Prawnej,  niedawno w kwietniu 2019 r zostałam Przewodnicząca Komisji Skrutacyjnej w Radzie Miasta - gdzie czynnie reprezentuję interesy mieszkańców, którzy mi zaufali i mnie wybrali ! STOP CENZURZE   UWAŻASZ, ŻE CENZURA - ŁAMIE TWOJE PRAWA RP ?  WESPRZYJ MNIE - W TYM CO ROBIĘ - ♛  z dopiskiem - DAROWIZNA  ! Nest Bank Polska 75187010452078115029220001  Nest Bank zagranica IBAN PL75187010452078115029220001  Kod SWIFT Nest Bank: NESBPLPW   Dziękuję, $$$ Pozdrawiam i zapraszam do komentowania !   ♡♡♡ ZOBACZ TAKŻE POMAGAM ♡♡♡  https://miziaforum.com/2020/06/14/szanowni-panstwo-celem-zrzutki-jest-pomoc-dla-waclawa/

Pomóż, podpisz list otwarty, dołącz do tej i/lub innych kampanii

w obronie bogactw Polaków

listy z potw. przyjecia:

skontaktuj się w tym celu:

okopzn.sekretariat@gmail.com

Jedna z ostatnich wypowiedzi Krzysztofa Tytko z Obywatelskiego Komitetu Obrony Polskich Zasobów Naturalnych – organizacji z wieloletnią praktyką w ruchu oporu wobec rażącej niegospodarności a dużymi dokonaniami w zakresie projektów na efektywne wykorzystanie polskich bogactw w ziemi. Zachęcamy, oczywiście nie tylko do podpisania się na Liście poparcia, ale także do realnego włączenia się do działań na rzecz obrony polskich zasobów naturalnych przed ich grabieżą i do działań.

Za You Tube