NAJNOWSZE VIDEO
Posted by Ewa.x
7303 views
NAJCZĘŚCIEJ CZYTANE
MARCIN BUSTOWSKI O TYM JAK CHCIELI MNIE KUPIĆ I POLITYKACH KTÓRZY NIE WIERZĄ W CHOROBY NOWOTWOROWE ALE W COVID TAK
MATERIAŁ MARKA PODLECKIEGO - EPIDEMIA PANDEMIA - 6 CZĘŚCI AV.
Zaszczepieni SENIORZY - Żadnych poważnych powikłań nie było, jednak stało się coś innego!!
!! 16.04.2020 pilne !!ZMIANY NA STRONIE !!! ODBLOKUJ TREŚCI I FILMY NA STRONIE M-FORUM -1 ROK , 90 DNI ,1 MIESIĄC ,1 TYDZIEŃ, 1 DZIEŃ-  INSTRUKCJA A.V
SZCZEPIENIA -COVID -ZAWIADOMIENIE O POPEŁNIENIU PRZESTĘPSTW PRZEZ RZĄD IZRAELA NA IZRAELCZYKACH DO ROZPATRZENIA PRZEZ MIĘDZYNARODOWY TRYBUNAŁ KARNY W HADZE
BILL GATES WSTRZYMUJE PROGRAM CHEMITRAILS - CO SIĘ STAŁO ?
NOWE PRAWO PIS - POLAK NIE JEST CZŁOWIEKIEM JEST PRZEDMIOTEM
Mam wy****ne, że to nagranie obejrzy cały internet...
   POLITYKA STRONY M-FORUM !!! - WSZYSTKIE ZAMIESZCZANE MATERIAŁY ORAZ PREZENTOWANE I PROPAGOWANE - Poglądy i opinie zawarte w artykułach mogą być niezgodne ze stanowiskiem redakcji. !!!! REDAKCJA M-FORUM AV LIVE MA NA CELU PUBLIKOWANIE WSZYSTKICH INFORMACJI KTÓRE SĄ CENZUROWANE BEZ WZGLĘDU NA ZABARWIENIA POLITYCZNE , RELIGIJNE I OBYCZAJOWE - ZA KOMENTARZE I WYPOWIEDZI CZYTELNIKÓW I WIDZÓW NIE BIERZE ODPOWIEDZIALNOŚCI , Z WYJĄTKIEM TREŚCI O CHARAKTERZE PRZESTĘPCZYM KTÓRE BĘDĄ USUWANE BEZ OSTRZEŻEŃ     UWAGA !! WAŻNE - Poglądy i opinie zawarte w artykule mogą być niezgodne ze stanowiskiem redakcji. Zamieszczane artykułu są w wiekszości re- publikacjami materiałów z innych stron - REDAKCJA NIE INGERUJE W ICH TREŚCI W CELU ZACHOWANIA BEZSTRONNOŚCI , A CELEM PUBLIKACJI JEST PODDANIE TYCH MATERIAŁÓW POD OSĄD I KRYTYKĘ CZYTELNIKÓW W KTÓRE OPINIE NIE MOŻE INGEROWAĆ AUTOR MATERIAŁU W FORMIE MODERACJI LUB CENZURY
TRANSLATOR CAŁEJ STRONY NA DOWOLNY JĘZYK

TO PORTAL NA KTÓRYM CODZIENNIE ZNAJDZIESZ PONAD 100 INFORMACJI INFO NIUS W TYM MATERIAŁY CENZUROWANE LUB ZABRONIONE NA INNYCH PORTALACH POPRAWNYCH POOLITYCZNIE WESPRZYJ DOWOLNĄ KWOTĄ ROZWÓJ JEDYNEJ W POLSCE NIEZALEŻNEJ STRONY INFORMACYJNEJ przycisk Przekaż darowiznę poniżej :-) Naszym celem jest przeciwstawianie się wszelkim formom manipulacji opinią publiczną w Polsce. W dobie wojny informacyjnej nie ma zadania bardziej palącego niż odpowiedzialne wspieranie zaufanych mediów. Pomóż nam zbudować solidną dziennikarską platformę, publikującą ekskluzywne, wysokiej jakości informacje, opinie i analizy, utrzymującą się wyłącznie dzięki zaufaniu Czytelników. PORTAL M-FORUM DZIAŁA W TAKIEJ FORMIE NA PODSTAWIE PRZEPISÓW KONSTYTUCJI Art. 54. Zasada wolności poglądów 1. Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji. 2. Cenzura prewencyjna środków społecznego przekazu oraz koncesjonowanie prasy są zakazane. Dz.U.1997.78.483 – Konstytucja Rzeczypospolitej Polskiej z dnia 2 kwietnia 1997 r. W JAKI SPOSÓB MOŻESZ NAM POMÓC – ZOSTAŃ AUTOREM Witam zaproszenie dla Youtuberów , Dziennikarzy , Blogerów do współpracy , sporadyczne publikowanie na stronie M-forum – p.s bardzo ważne dla twórców z Y.T , F.B . VIMEO DAILMOTION – każdorazowe wejście w wasz materiał na naszej stronie , jest zaliczane na wymienionych platformach jako pełne wejście monetyzowene i zaliczane do ruchu na waszej głównej stronie działalnosci przekłada sie to na pozyskiwanie nowych widzów na waszych kanałach i REKLAMIE ! ZAPRASZAM WSZYSTKICH CHĘTNYCH DO PUBLIKOWANIA , ZARÓWNO JUŻ PUBLIKUJĄCYCH W SIECI, JAK I DLA OSÓB CHCĄCYCH ZADEBIUTOWAĆ .Możliwość swobodnego prowadzenia własnego niezależnego STREAM LIVE !

Prawie 35 mln z darowizn. Fundacja ojca Rydzyka publikuje sprawozdanie finansowe 09.07.2019, 12:57

W 2018 roku fundacja Lux Veritatis, której prezesem jest o. Tadeusz Rydzyk, zanotowała ponad 3,3 mln zł zysku. Tak wynika z ujawnionego właśnie sprawozdania finansowego.

Jak podaje gazeta.pl zysk fundacji Lux Veritatis wynosi dokładnie 3 329 311,79 zł. Tak wynika ze sprawozdania finansowego fundacji.

Screenshot_25.png

Dla porównania – w 2017 r. zysk fundacji wyniósł ok. 1,5 mln zł.

Okazuje się, że sam przychód fundacji w ubiegłym roku to ponad 48 mln zł, w tym ok. 34,2 mln zł pochodzą z darowizn, a ok. 13,8 mln to wpływy z działalności gospodarczej w kraju i za granicą (m.in. produkcja i emisja programów telewizyjnych, sprzedaż książek, płyt itp.).

Przeciętne zatrudnienie, jak wynika z raportu, w 2018 r. to „49,5 osoby”, głównie „pracownicy obsługi redakcyjno-technicznej”.

Lux Veritatis jest m.in. nadawcą TV Trwam, udziałowcem spółki Geotermia Toruń i zajmuje się budową Muzeum „Pamięć i Tożsamość” im. św. Jana Pawła II. Ze sprawozdania wynika, że zysk fundacji ma zostać przeznaczony w całości na „działalność statutową”.

Aktywa i pasywa fundacji (czyli np. sprzęt telewizyjny, auta itp.) to 235 976 722,56 zł.

gw.pl

KORZYSTASZ Z OGRANICZONEGO CZASOWO DOSTĘPU !!

DALSZE KORZYSTANIE ZE STRONY MOŻLIWE PO URUCHOMIENIU DOSTĘPU PREMIUM

WRÓĆ DO STRONY GŁÓWNEJ KLIKAJĄC W PONIŻSZY ZNAK "X"

W CELU ZAŁOŻENIA KONTA , ZALOGOWANIA SIĘ I URUCHOMIENIA DOSTĘPU PREMIUM

"X"