NAJNOWSZE VIDEO
Posted by Ewa.x
7291 views
NAJCZĘŚCIEJ CZYTANE
Musimy trzymać się z dala od ludzi, którzy zostali zaszczepieni? Wyślijcie więc Państwo proszę ten artykuł do lekarzy i dziennikarzy, do przyjaciół i krewnych!! Udostępniajcie!!
Izraelczycy wnieśli pozew w związku z naruszeniem Kodeksu Norymberskiego, za stosowanie przymusu szczepień cowid!!
Jan Taratajcio i Grzegorz - ofiara choroby Morgellona - prowadził Marek Podlecki ( Video +18 SZOK!)
Czy widzisz analogię ??
WYBIERAMY LOGO DLA STOWARZYSZENIA "RUCH PRZYWRÓCENIA PRAWORZĄDNOŚCI"
Szokujący nekrolog Krawczyka!!  Zareagował członek Zarządu EMA.
najnowsze info z ukrainy 11.04.2021
Wybuch wulkanu. Ewakuują tylko osoby zaszczepione na COVID-19 [VIDEO]-
   POLITYKA STRONY M-FORUM !!! - WSZYSTKIE ZAMIESZCZANE MATERIAŁY ORAZ PREZENTOWANE I PROPAGOWANE - Poglądy i opinie zawarte w artykułach mogą być niezgodne ze stanowiskiem redakcji. !!!! REDAKCJA M-FORUM AV LIVE MA NA CELU PUBLIKOWANIE WSZYSTKICH INFORMACJI KTÓRE SĄ CENZUROWANE BEZ WZGLĘDU NA ZABARWIENIA POLITYCZNE , RELIGIJNE I OBYCZAJOWE - ZA KOMENTARZE I WYPOWIEDZI CZYTELNIKÓW I WIDZÓW NIE BIERZE ODPOWIEDZIALNOŚCI , Z WYJĄTKIEM TREŚCI O CHARAKTERZE PRZESTĘPCZYM KTÓRE BĘDĄ USUWANE BEZ OSTRZEŻEŃ     UWAGA !! WAŻNE - Poglądy i opinie zawarte w artykule mogą być niezgodne ze stanowiskiem redakcji. Zamieszczane artykułu są w wiekszości re- publikacjami materiałów z innych stron - REDAKCJA NIE INGERUJE W ICH TREŚCI W CELU ZACHOWANIA BEZSTRONNOŚCI , A CELEM PUBLIKACJI JEST PODDANIE TYCH MATERIAŁÓW POD OSĄD I KRYTYKĘ CZYTELNIKÓW W KTÓRE OPINIE NIE MOŻE INGEROWAĆ AUTOR MATERIAŁU W FORMIE MODERACJI LUB CENZURY
TRANSLATOR CAŁEJ STRONY NA DOWOLNY JĘZYK

TO PORTAL NA KTÓRYM CODZIENNIE ZNAJDZIESZ PONAD 100 INFORMACJI INFO NIUS W TYM MATERIAŁY CENZUROWANE LUB ZABRONIONE NA INNYCH PORTALACH POPRAWNYCH POOLITYCZNIE WESPRZYJ DOWOLNĄ KWOTĄ ROZWÓJ JEDYNEJ W POLSCE NIEZALEŻNEJ STRONY INFORMACYJNEJ przycisk Przekaż darowiznę poniżej :-) Naszym celem jest przeciwstawianie się wszelkim formom manipulacji opinią publiczną w Polsce. W dobie wojny informacyjnej nie ma zadania bardziej palącego niż odpowiedzialne wspieranie zaufanych mediów. Pomóż nam zbudować solidną dziennikarską platformę, publikującą ekskluzywne, wysokiej jakości informacje, opinie i analizy, utrzymującą się wyłącznie dzięki zaufaniu Czytelników. PORTAL M-FORUM DZIAŁA W TAKIEJ FORMIE NA PODSTAWIE PRZEPISÓW KONSTYTUCJI Art. 54. Zasada wolności poglądów 1. Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji. 2. Cenzura prewencyjna środków społecznego przekazu oraz koncesjonowanie prasy są zakazane. Dz.U.1997.78.483 – Konstytucja Rzeczypospolitej Polskiej z dnia 2 kwietnia 1997 r. W JAKI SPOSÓB MOŻESZ NAM POMÓC – ZOSTAŃ AUTOREM Witam zaproszenie dla Youtuberów , Dziennikarzy , Blogerów do współpracy , sporadyczne publikowanie na stronie M-forum – p.s bardzo ważne dla twórców z Y.T , F.B . VIMEO DAILMOTION – każdorazowe wejście w wasz materiał na naszej stronie , jest zaliczane na wymienionych platformach jako pełne wejście monetyzowene i zaliczane do ruchu na waszej głównej stronie działalnosci przekłada sie to na pozyskiwanie nowych widzów na waszych kanałach i REKLAMIE ! ZAPRASZAM WSZYSTKICH CHĘTNYCH DO PUBLIKOWANIA , ZARÓWNO JUŻ PUBLIKUJĄCYCH W SIECI, JAK I DLA OSÓB CHCĄCYCH ZADEBIUTOWAĆ .Możliwość swobodnego prowadzenia własnego niezależnego STREAM LIVE !

List otwarty do Janusza Korwin-Mikkego…

Wolnorynkowy komentator Obywatel D.C. postanowił napisać list otwarty do prezesa partii Wolność Janusza Korwin-Mikkego. Poniżej publikujemy go w całości. Pisownia oryginalna.

Screenshot_1.png

List Otwarty do Prezesa Partia Wolność
Sz. P. Janusz Korwin-Mikke

Szanowny Panie Prezesie,

Po ostatnich Pana postach postanowiłem się odezwać do Pana bezpośrednio i odnieść się do tego „NIE ROZUMIEM”, które znalazło w tekście z załączonym zdjęciem z więźniami KL Auschwitz. Twierdzi Pan, że nie rozumie dlaczego ludzi obraża podanie jakichś danych.

Zatem jako komentator wolnościowy i osoba nastawiona pozytywnie do partii Wolność, a także jako osoba, która zaczęła przygodę z liberalizmem dzięki temu, że Pan polecił w jednym ze swoich felietonów książkę M. Friedmana „Wolny wybór”- wyjaśnię Panu tak aby Pan zrozumiał o co chodzi.

Otóż obok rozumu – ludzie mają także emocje i uczucia. Może to truizm ale wydaje mi się, że Pana osoba kompletnie tego nie dostrzega. Empatia!

Kiedy siedzi Pan w towarzystwie dwóch kobiet, jedna z nich jest ruda a druga pulchna – nie zaczyna Pan wywodu o tym, że otyli żyją krócej a czerwonowłose są puszczalskie bo częściej niż blondynki i brunetki uprawiają seks.

„No niby czemu miałyby się obrazić – przecież to są fakty potwierdzone naukowo” – to jest Pana logika. A na koniec jak Pan wrzuci w swoim stylu do tych dwóch Pań, że kobiety mają niższe IQ niż mężczyźni to pozamiatane. I co by Pan tym osiągnął? Ano „zyskał” Pan dwie obrażone kobiety.

A teraz przejdźmy na grunt polityki. Partia Wolność jeśli chce kiedykolwiek coś znaczyć na scenie politycznej to musi poszerzać elektorat.

Elektorat każdej partii dzieli się na:

1. beton – zagłosują na partię nawet jak pijany Prezes rozjedzie na pasach zakonnicę w ciąży
2. potencjalni wyborcy danej partii – osoby o zbliżonych do partii poglądach
3. miękki elektorat innych partii – ludzie których da się przeciągnąć na swoją stronę zwłaszcza kiedy ich dotychczasowa partia zawodzi
4. przypadkowi – osoby niezorientowane w polityce ale chcące zagłosować, podatne na sugestie mediów, patrzą i oceniają głównie emocjonalnie
5. młodzi wyborcy – osoby wchodzące na „rynek”, cieszące się, że w końcu mogą oddać pierwszy głos

Jeśli doszukuje się Pan pozytywów pedofilii czy głodowania w obozach śmierci to zamyka Pan drogę do poszerzenia elektoratu czyli zdobycia mas z grup 2-5. I to z prostego powodu – to co Pan mówi NIE MA ABSOLUTNIE NIC WSPÓLNEGO Z IDEĄ WOLNOŚCIOWĄ a wywołuje jedynie negatywne reakcje i emocje u ludzi. Zraża.

Twierdzi Pan niezmiennie, że te kontrowersje zwiększają liczbę wyborców bo jest głośno. A nie myślał Pan, że jest dokładnie odwrotnie – jest coś co widać i czego nie widać. A nie widać negatywnego elektoratu!

A wystarczyło, że pojawił się na scenie Paweł Kukiz z kilkoma wolnościowcami i dostał wolnościowe głosy. Owszem przyrasta Panu elektorat – ale to nie przez rzucanie ‚krwistymi’ hitlerami na stół ale przez to, że jest Pan genialnym publicystą i ludzie czytający Pana felietony są przekonani o wyższości wolnego rynku nad socjalizmem. Dla tych ludzi – nawet jak Pan zarzuci jakimś ‚putinem’ będzie Pan mniejszym złem, bo wiedzą, że Pan nie zagłosuje za podwyżką podatków. Ten zysk w wyborach nie zawdzięcza Pan ‚lekkiej pedofilii’ ale swojej PRACY U PODSTAW. Proszę to sobie wziąć do serca.

Natomiast spójrzmy na straty wywołane ,zepsutym mięsem’:

– nie zyskuje Pan nowych ludzi, którzy chcieliby wolnego rynku
– traci Pan potencjalnych koalicjantów
– traci Pan członków (to, że zakłamanemu socjalnemu Gowinowi łatwo poszło wyłuskanie członków Wolności to REZULTAT)
– słabe wyniki partii powodują kłótnie i rozłamy i powstaje Panu konkurencja – partie są zakładane przez Pana byłych kolegów
– energia członków czy koalicjantów tracona jest na tłumaczenie ‚co Prezes miał na myśli’ (ostatnio Liroy u Morozowskiego przez kilka minut był maglowany za Pana słowa)
Wystarczy?

Wolność pozyskała/odzyskała ostatnio wartościowe osoby – Jacek Wilk, Artur E. Dziambor, wypromowała Dobromir Sośnierz a także podpisała lokalny pakt ze Skutecznymi posła Liroy. Analizy ekonomiczne dr Sławomir Mentzen rozchodziły sie jak świeże kapitalistyczne paróweczki i wtedy wkroczył Pan na białym koniu z tweetem o Korze i księdzu.

Czy to było potrzebne?

TAK BARDZO NIE!

Proszę mój wywód potraktować jako konstruktywną krytykę i rozważyć zaprzestanie głoszenia swoich dykteryjek a skupić się na pracy i organizacji. W partii Wolność należy zrobić porządek i od tego jest właśnie Prezes.

Kiedy na jaw wychodzi sprawa syfilisu Pan umywa ręce, kiedy wychodzą na jaw jakieś faktury dla członków zarządu na 15 tys. zł Pan pisze że fajnie bo to trolle czyli wrogowie atakują, kiedy jakiś niepoważny chłopak z partii proponuje zakaz Parady Równości – Pan milczy.

Podpowiem Panu jako menedżer ale też jako przyjaciel Wolności:

1. Nie ma nic złego w tym, że osoby, które odeszły z biznesu do polityki dostają wynagrodzenie ale dysponując taką subwencja można zbudować sensowny system motywacyjny, czyli płacić członkom podstawę (np. 3500zł) a resztę w zależności od efektów ich pracy – od ilości osób w regionie, który im podlega. Od ilości zorganizowanych spotkań, nagranych videoblogow etc. Im więcej aktywności tym wyższa premia. Jawność i zasady.

2. Kiedy przybiega do Pana osoba-członek partii poszkodowana przez innego członka partii – nie można jej odesłać z kwitkiem. Należy podejść do niej profesjonalnie, wysłuchać a drania natychmiast pogonić. Ze sprawy prywatnej przy braku działań zrobiła się sprawa publiczna.

3. Kiedy jakiś członek próbuje zakazać marszu to powinien dostać od Pana reprymendę. Wolność powinna bronić swobody ekspresji idei nawet jeśli stoją one w sprzeczności z Waszym programem.

Nie chcę być jak wujek Dobra Rada – piszę to bo mi zależy na wolnościowej idei i wiem, że Panu również. Wiem, że w starciu z Mordorem jesteśmy po jednej stronie. Jest Pan genialnym publicystą, wciągnął Pan wielu ludzi w temat liberalizmu, w tym mnie – proszę teraz zadbać aby to drzewo, które Pan zasadził wyrosło na piękny dąb a nie lipę.

Życzę zdrowia i sukcesów wyborczych.

Obywatel D.C.

PAP

KORZYSTASZ Z OGRANICZONEGO CZASOWO DOSTĘPU !!

DALSZE KORZYSTANIE ZE STRONY MOŻLIWE PO URUCHOMIENIU DOSTĘPU PREMIUM

WRÓĆ DO STRONY GŁÓWNEJ KLIKAJĄC W PONIŻSZY ZNAK „X”

W CELU ZAŁOŻENIA KONTA , ZALOGOWANIA SIĘ I URUCHOMIENIA DOSTĘPU PREMIUM

„X”