NA ŻYWO !! 21.00 A.JABŁONOWSKI + TEMAT KSIĄŻKI :-) GRAFOMANÓW - ZBIÓR PLAGIATÓW !! BEZ PODATKU I BEZ WSTYDU - SZOK !!17 lipca 2019
-40803 sekund temu.

Najnowsze informacje , Polska i świat artykuły przedruki filmy zdjęcia i dokumenty.Unikatowe informacje i materiały które na innych portalach są cenzurowane z przyczyn politycznej poprawności.

PASEK REKLAM

WSPARCIE DAROWIZNA NA UTRZYMANIE STRONY W ZAKRESIE OPŁAT STAŁYCH INTERNET CHAT LIVE ROZMOWY TELEKONFERENCYJNE

€1,00

WSPARCIE FINANSOWE PRZELEW BANKOWY

MILLENNIUM BANK W POLSCE : 45 1160 2202 0000 0003 5769 6030  do przelewów

zagranicznych IBAN: PL 45 1160 2202 0000 0003 5769 6030  BIC (SWIFT) – BIGBPLPW

W tytule przelewu wpisz DAROWIZNA , inaczej opisany przelew nie dojdzie

Rosja zablokowała oświadczenie Rady Bezpieczeństwa ONZ w sprawie Syrii

OCENA KONTA AUTORA
OCEŃ TEN WPIS !
DZIĘKUJĘ ZA OCENĘ

Władimir Safronkow, zastępca stałego przedstawiciela przy ONZ, powiedział, że Federacja Rosyjska zablokowała oświadczenie Rady Bezpieczeństwa ONZ w sprawie sytuacji humanitarnej w Idlib.

Zastępca stałego przedstawiciela Rosji przy ONZ Władimir Safronkow na posiedzeniu Rady Bezpieczeństwa ONZ

Według niego materiały przygotowane przez Belgię, Niemcy i Kuwejt zniekształcają rzeczywistą sytuację w tej syryjskiej prowincji. Powiedział, że obecnie między politykami, w tym ze Stanów Zjednoczonych, omawia się sytuację w Syrii poprzez kanały zawodowe, wojskowe i polityczne. „Oczywiście nasi amerykańscy partnerzy rozumieją sytuację w syryjskim teatrze, więc nie ma potrzeby tworzenia wirtualnej rzeczywistości w Radzie Bezpieczeństwa, mówiąc, że nie ma dialogu. W rzeczywistości, poza kamerami, gazetami i dziennikarzami, prowadzone są praktyczne prace” – powiedział Safronkow.

Dodał, że strona rosyjska nalega na poszanowanie suwerenności, integralności i niezależności Syrii, nie słowem, ale czynem. Północna strefa deeskalacji w prowincji Idlib powstała w 2017 roku. W 2018 roku Moskwa i Ankara zgodziły się na patrolowanie strefy. Uważa się, że członkowie zarówno międzynarodowych grup terrorystycznych, jak i członkowie grup powstańców są tam obecni.

zrodlo:https://pl.sputniknews.com/polityka/2019051110375844-rosja-zablokowala-oswiadczenie-rady-bezpieczenstwa-onz-w-sprawie-syrii-sputnik/?