"SZOKUJĄCY TEMAT DNIA" 20.30 M.MACIAK CW24TV + GOŚCIE TELE KONFERENCJA20 maja 2019
2 dni pozostało.
WEJŚCIE KLIKNIJ W ILUSTRACJĘ – KANAŁ FILMOWY WSZYSTKIE NOWE MATERIAŁ FILMOWE ORAZ ZARCHIWIZOWANE VIDEO STREAM LIVE
WEJŚCIE KLIKNIJ W ILUSTRACJĘ -STREAM LIVE – NA ŻYWO OD PONIEDZIAŁKU DO PIĄTKU 20:30 + CHAT + PRIV. VIDEO ROZMOWY
ZOSTAŃ SAMODZIELNYM AUTOREM NA M-forum kliknij w poniższy obrazek dowiedz się jak i co ? DZIAŁAJ :-)
SKUTECZNE WSPARCIE BEZ WPŁAT !!
BLOK REKLAMOWY

M-fo A.V Live. <<wróć do Nius<<rum

Jeśli chcesz wesprzeć finansowo rozbudowę i utrzymanie strony dowolnym datkiem poniżej panel Peypal nawet nie posiadając konta Peypal można dokonać wpłaty wprost z swojej karty .Jeśli chcesz wesprzeć wybranego autora wpisów w opcji wpłaty wpisz nick autora z dopiskiem "DAROWIZNA DLA ……… " wpłata zostanie automatycznie przesłana wskazanemu autorowi .M-forum AV Live jest w 100% oddolną obywatelską inicjatywą, nie stoją za nami ani medialne konsorcja, ani rządowe dotacje. Naszym celem jest przeciwstawianie się wszelkim formom manipulacji opinią publiczną w Polsce. W dobie wojny informacyjnej nie ma zadania bardziej palącego niż odpowiedzialne wspieranie zaufanych mediów. WESPRZYJ NASZĄ DZIAŁALNOŚĆ DOWOLNĄ KWOTĄ DAROWIZNY – :-)

Rosja zablokowała oświadczenie Rady Bezpieczeństwa ONZ w sprawie Syrii

Our Reader Score
[Total: 7 Average: 5]

Władimir Safronkow, zastępca stałego przedstawiciela przy ONZ, powiedział, że Federacja Rosyjska zablokowała oświadczenie Rady Bezpieczeństwa ONZ w sprawie sytuacji humanitarnej w Idlib.

Zastępca stałego przedstawiciela Rosji przy ONZ Władimir Safronkow na posiedzeniu Rady Bezpieczeństwa ONZ

Według niego materiały przygotowane przez Belgię, Niemcy i Kuwejt zniekształcają rzeczywistą sytuację w tej syryjskiej prowincji. Powiedział, że obecnie między politykami, w tym ze Stanów Zjednoczonych, omawia się sytuację w Syrii poprzez kanały zawodowe, wojskowe i polityczne. „Oczywiście nasi amerykańscy partnerzy rozumieją sytuację w syryjskim teatrze, więc nie ma potrzeby tworzenia wirtualnej rzeczywistości w Radzie Bezpieczeństwa, mówiąc, że nie ma dialogu. W rzeczywistości, poza kamerami, gazetami i dziennikarzami, prowadzone są praktyczne prace” – powiedział Safronkow.

Dodał, że strona rosyjska nalega na poszanowanie suwerenności, integralności i niezależności Syrii, nie słowem, ale czynem. Północna strefa deeskalacji w prowincji Idlib powstała w 2017 roku. W 2018 roku Moskwa i Ankara zgodziły się na patrolowanie strefy. Uważa się, że członkowie zarówno międzynarodowych grup terrorystycznych, jak i członkowie grup powstańców są tam obecni.

zrodlo:https://pl.sputniknews.com/polityka/2019051110375844-rosja-zablokowala-oswiadczenie-rady-bezpieczenstwa-onz-w-sprawie-syrii-sputnik/?

LIVE AKTYWNY KLIKNIJ ABY WYŚWIETLIĆ
TRANSMISJA ZAKOŃCZONA