POLSKA IDZIE NA WOJNĘ Z IRANEM OŚWIADCZENIE POLSKIEGO MINISTRA W MEDIACH !

SUMA OCEN
Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

Od piątku przedstawiciele obozu rządzącego przekonują, że zaplanowany na połowę lutego szczyt poświęcony bieżącym problemom Bliskiego Wschodu nie będzie wymierzony w Iran. Piotr Naimski, minister w Kancelarii Prezesa Rady Ministrów, postanowił jednak zaprzeczyć tej narracji i stwierdził wprost, iż Iran jest „zagrożeniem dla pokoju”, a nasz kraj może zniszczyć polsko-irańskie stosunki w imię „zobowiązać sojuszniczych” wobec Stanów Zjednoczonych oraz Izraela.

Jeden z założycieli Komitetu Obrony Robotników był wczoraj gościem prawicowego Radia Wnet, w którym mówił między innymi właśnie o zbliżającym się wielkimi krokami szczycie poświęconym sytuacji na Bliskim Wschodzie. Naimski był przede wszystkim pytany, jaki nasz kraj ma interes w osłabianiu blisko pięćsetletnich stosunków z Iranem. Minister w Kancelarii Prezesa Rady Ministrów stwierdził więc, że sama organizacja szczytu jest ważna dla Polski jako niestałego członka Rady Bezpieczeństwa Organizacji Narodów Zjednoczonych.

Własnie z tego powodu wydarzenie ma być dla nas bardzo ważne, a dodatkowo według Naimskiego „dotyczą nas więzy sojusznicze z Zachodem, dla którego Iran jest zagrożeniem”. Polityk Prawa i Sprawiedliwości uważa bowiem, że działalność Iranu „może doprowadzić do tego, że broń atomowa w tym regionie będzie rozpowszechniona, co zagrozi bezpieczeństwu nie tylko tego regionu”, zaś przede wszystkim jest zagrożeniem dla Izraela.

W ciągu ostatnich kilku dni polska dyplomacja przekonywała przy tym, iż konferencja organizowana de facto przez Stany Zjednoczone nie jest wymierzona w Iran, który wyraził zaniepokojenie organizacją szczytu i zagroził wprowadzeniem sankcji dyplomatycznych wobec naszego kraju. Jeszcze wczoraj wiceminister spraw zagranicznych Maciej Lang utrzymywał podobną linię w trakcie spotkania z irańskim ambasadorem, Masudem Edrissim Kermaszachim.

Na podstawie: wnet.fm, biznesalter.pl.

23 komentarze do “POLSKA IDZIE NA WOJNĘ Z IRANEM OŚWIADCZENIE POLSKIEGO MINISTRA W MEDIACH !”

1. A co na to 95% cebulaków – „Brawo,Brawo,Brawo pan minister,bij kto w Boga wierzy „…….wpieprzą Nas do wojny ,bez żadnego pierdnięcia…..:(

2. to nas wysadzą w wojnie atomowej i będzie jebut
    politycy PIS i PO są niebezpieczni dla otoczenia i trzeba ich zamknąć do czubków ni dojdzie do tragedii
    TO SĄ KURWA NIEBEZPIECZNI FURIACI NA WIEJSKIEJ JAK I W USA A TEN WARIAT BUDUJE MUR KURWA BO BOI SIĘ JAKICHŚ ŚMIERDZĄCYCH MEKSYKÓW.
    ZROZUMCIE WRESZCIE ŻE POLITYCY SA NIEPOCZYTALNI.

1. NIECH KTOŚ TO WYTŁUMACZY

SROGI ODWET IRANU

PGNiG będzie wydobywać węglowodory w Emiratach

Inspektorat Uzbrojenia ogłosił przetarg na dostawę bomb odłamkowo-burzących OFAB-250-270
      „W listopadzie zeszłego roku szef MON Mariusz Błaszczak polecił Szefowi Sztabu Generalnego Wojska Polskiego przyśpieszenie realizacji programu zakupu samolotu myśliwskiego nowej generacji. Resort obrony zapowiada, że pozyskany w przyszłości myśliwiec „będzie operować w środowisku antydostępowym i sieciocentrycznym oraz będzie współpracował z komponentem sojuszniczych wojsk lotniczych”.”
      COKOLWIEK TO ZNACZY

HAHAHAHAHAHAAHAH
      „W Sejmie odbyło się pierwsze czytanie projektu ustawy o zmianie ustawy o Radzie Ministrów, który daje premierowi w szczególnych przypadkach możliwość przyznawania nagród specjalnych osobom fizycznym.”

2. NIECH KTOŚ TO WYTŁUMACZY

SROGI ODWET IRANU

PGNiG będzie wydobywać węglowodory w Emiratach

COKOLWIEK TO ZNACZY

HAHAHAHAHAHAAHAH

3. Wall Street Journal napisał w niedzielę, powołując się obecnych i byłych urzędników Pentagonu i Departamentu Stanu, że Rada Bezpieczeństwa Narodowego ( Bolton) poprosiła Pentagon o „opcje ataku militarnego” na Iran. Stało się to we wrześniu 2018 roku. Zatem są już przygotowani duchowo i nie tylko, do „niesienia demokracji” w Iranie , do czego bardzo zachęca państwo nadzorcze położone w tamtym rejonie. A morał dla nas jest taki, że szykujmy kasę i żołnierzy na „MISJE” !!! Będzie jak po ataku na Irak…. my pierwsi na ochotnika ! A motłochowi nad Wisłą będzie się opowiadało o wielkim dziele i zaszczycie tej „misyjności”

1. Ambasada Iranu w Polsce przestaje wydawać wizy polskim obywatelom, – poinformowały w środę polskie i międzynarodowe media. Według informacji dziennikarzy dotyczy to także wiz turystycznych.

4. rozumiem,ze to problem z tymi wizami,bo np. ja marze o tym,zeby odwiedzic ksiazat Lewantu w jakims Iranie? temat zastepczy,gdzie Rzym,a gdzie Krym? Jack,zrob material o tym,ze podobno w Wadowicach ktos w zeszlym tygodniu spalil Lidla,tzn.podniosl reke na Niemca

5. Link do nagrania, o którym była mowa w audycji:

Zabójcy zdalnie sterowani – Ole Dammegard – 8.02.2017

oraz:

III Międzynarodowy Dzień Walki z Kontrolą Umysłu III International Day Against Mind Control

Kontrola umyslu w tajnych więzieniach CIA w Polsce – Ewa Pawela i Witold Hake – 10.08.2016

Włamali mi się do glowy – Robert – 10.05.2017

Technologie kontroli umysłu -v2k syntetyczna telepatia – Sławek

Playlista na temat kontroli umysłu:

Wspaniali Widzowie NTV, Nasz projekt utrzymuje się z darowizn. Wesprzyjcie nas przelewając dowolną kwotę na Fundację Alterpedia nr konta: 05 9585 0007 2014 0220 0625 0004 w PLN, 59 9585 0007 2014 0220 0625 0002 w EUR, 32 9585 0007 2014 0220 0625 0003 w USD. DZIĘKUJEMY 🙂

Muzyka: audionautix.com
    Kategoria
    Edukacja

1. ok znalazłem na youtube jakoś tylko 2 filmy ,włamali mi się do głowy i tajne wiezeinia cia , tego ostatniego nie moge znalezc

6. to dobrze ze nie dostali zołdu,to zaczna opuszczac garnizony i wyprzedawac sprzet i onuce,cebulaki zrobia zrzute na abramsa,zeby poszalec na wydmach,to najlepsza wiadomosc dnia

7. zadne wspolne media w polsce nie powstana bo polacy nie potrafia sie jednoczyc na czas ani zapobiegac na czas, do drugiej wojny swiatowej tez ani zjednoczeni nie byli ani nie przygotowani a hitler przeciez nie wyczarowal poteznej armii w jeden dzien, znowu beda nas mordowac a po wojnie bedziemy placic odszkodowania. kurwa mac tylko szlag trafia ze takie skurwysyny rzadza naszym krajem I laduja nas co kilkadziesiat lat w wojny.

WIDEO BLOG MIZIAFORUM / JACKCALEIB

.