WESOŁYCH ŚWIĄT !! ŻYCZY ZESPÓŁ REDAKCYJNY M-forum WSZYSTKIM WIDZOM I CZYTELNIKOM ORAZ OSOBĄ WSPIERAJĄCYM ROZWÓJ I UTRZYMANIE STRONY NAJBLIŻSZY PROGRAM NA ŻYWO23 kwietnia 2019
19 godzin pozostało.
WEJŚCIE KLIKNIJ W ILUSTRACJĘ – KANAŁ FILMOWY WSZYSTKIE NOWE MATERIAŁ FILMOWE ORAZ ZARCHIWIZOWANE VIDEO STREAM LIVE
WEJŚCIE KLIKNIJ W ILUSTRACJĘ -STREAM LIVE – NA ŻYWO OD PONIEDZIAŁKU DO PIĄTKU 20:30 + CHAT + PRIV. VIDEO ROZMOWY
ZOSTAŃ SAMODZIELNYM AUTOREM NA M-forum kliknij w poniższy obrazek dowiedz się jak i co ? DZIAŁAJ :-)

M-fo A.V Live. <<wróć do Nius<<rum

Jeśli chcesz wesprzeć finansowo rozbudowę i utrzymanie strony dowolnym datkiem poniżej panel Peypal nawet nie posiadając konta Peypal można dokonać wpłaty wprost z swojej karty .Jeśli chcesz wesprzeć wybranego autora wpisów w opcji wpłaty wpisz nick autora z dopiskiem "DAROWIZNA DLA ……… " wpłata zostanie automatycznie przesłana wskazanemu autorowi .M-forum AV Live jest w 100% oddolną obywatelską inicjatywą, nie stoją za nami ani medialne konsorcja, ani rządowe dotacje. Naszym celem jest przeciwstawianie się wszelkim formom manipulacji opinią publiczną w Polsce. W dobie wojny informacyjnej nie ma zadania bardziej palącego niż odpowiedzialne wspieranie zaufanych mediów. WESPRZYJ NASZĄ DZIAŁALNOŚĆ DOWOLNĄ KWOTĄ DAROWIZNY – :-)

Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

przedstawiciele najważniejszych rosyjskich mediów zostali poproszeni przez biuro prasowe Kremla o to, by nie opuszczali w najbliższym czasie Moskwy, bo planowana jest w najbliższych dniach konferencja prasowa, na której ma zostać przekazany „bardzo wazny komunikat” – donosi rosyjski portal „Vlasti.net”.
Aleksiej Mukhin, szef Centrum informacji Politycznej w Moskwie potwierdził doniesienia portalu. Według niego „coś ważnego wydarzy się w ciągu następnych dni, może nawet już jutro”.

35 thoughts on “Biuro prasowe Kremla prosi o pozostanie przedstawicieli mediów w Moskwie JUTRO WAŻNY KOMUNIKAT

1. Wkleiłem link z Twittera ale wyświetliło mały fragment

Link – po https usuń spację i wklej

https ://twitter.com/adept_istiny/status/576069261615042560

2. Prawdopodobnie (nieoficjalne info) pracownicy ambasad i konsulatów rosyjskich opuścili z rodzinami Londyn i terytorium Wielkiej Brytanii – w ostatnich dniach. Ewakuacja Rosjan i ich personelu z Wielkiej Brytanii

London City – masońska korporacja i finansjera… jest celem dla termonuków to jasne

Nie wiem czy to prawdziwa informacja 🙁

3. miz…pytanie.. dlaczego nie vcześniej…tylko jutro. dlaczego nie v dzień roboczy, a v volny, dlaczego nie povie tego tak poprostu, tylko zbudzić maxymalną uvagę. Myślę że to bedzie dokonanie vyboru…Ablo ablo. Bo jeśli było by to bez ostrzerzenia….to zrobił by to poprostu, i mial by to gdzieś, gdy rodziny są rodzielone dzień roboczy…a zamiast tego viększość będzie v domach. jeśli jutro jest ostatni dzień podjęcia decyzji to czyli vszystko już jest gotove a ta evakuacja v rosji miała cel…”albo, albo.”

1. Klasyczny rykoszet administracyjny (sobota rano) czyli mamy ile ? 72 godziny reakcyjno-adinistracyjne ! Natychmiast po prostu. Po godzinie 15.00 w piątek następna minuta to 7.00 w poniedziałek ! Czyli minuta ile trwała ???

2. Jakby co , to jestem tutaj…
      Po prostu zgęstniało na tyle , że warto już się odezwać. Jesteśmy na etapie analityków prognostycznych (vide Mizia – hospodar) z przed 5 lat ( dla nowicjuszy : paczta i uczta sie dupki dzwończe), niestety pewnie przyjdzie zginąć z honorem dla przykładu dzieciom i wnukom.

3. Kwestie narodowe już nie istnieją, to są sprawy na tzw. przyszłość „tere fere kuku”.
      Społeczności lokalne i wspólnoty (typu osady) powiązane kulturowo, gospodarczo lub religijnie to klucz do przetrwania. Zasadniczo czeka nas „zabawa” jak w starożytności lub średniowieczu. „Pozdrowienia” dla singli lub dingsów od Babć, Dziadków, Matek, Ojców, Szwagrów, Szwagierek, Wójków, Cioć, Swatów które złapią takiego wrednego, nieużytecznego, egoistycznego, sprzedajnego, interesownego elementa który umie zadbać wyłącznie o własny tyłek kosztem innych – najłatwiej najbliższych.
      Historia kołem się toczy
      Pozdro dla Hospodara co cierpliwość wielką ma i zacięcie pedagogiczne. NIewielu się takich ostało.

1. nie takich tu mało..i nie tylu tu będzie.”twoją twarz już znam”- jeną z tych których ubędzie.

4. Opublikowany 11 mar 2015

Ten gość nam wszystkim zapewni bezpieczeństwo. Śpijcie spokojnie ! Potrafi nawet czytać pod światło.

1. Robert Fico zapowiedział że rząd Słowacji będzie się domagał od „Slovenskich elektrárni” zwrotu 350 milionów euro za bezprawną eksploatację „Gabczikowa” przez ostatnie dziewięć lat. Zyski, jakie rocznie osiągała prywatna spółka Slovenské elektrárne z tego tytułu szacowane są na około 35 – 40 milionów euro rocznie.
      Przykład zmian jakie dokonują się na Słowacji pokazuje, że jest inna droga niż forsowany w Polsce neoliberalizm. Nacjonalizacja strategicznych gałęzi przemysłu jest nie tylko sprawiedliwa, ale i korzystna gospodarczo. Czas i w Polsce na takie ZMIANY!

Stanowisko zarządu krajowego „ZMIANY” ws. powszechnego poboru do wojska.

1. Niech jada lemingi, bedzie w Polsce mniej truchła. 😀 Martwa masa musi byc redukowana w taki czy inny sposob dla dobra ogolu ktory jeszcze mysli.. ;d

1. No właśnie Mizia, pisałem o tym wczoraj, śmierć czy choroba Putina to blef, faktem jest, że Alina Cabajewa urodziła w Szwajcarii (klinika) dziecko Putinowi ale SYTUACJA MILITARNA nabiera tempa:
      – 19 poligonów i wojsko w gotowości bojowej – część oddziałów na pozycjach wyjściowych do ataku na Ukrainę i Pribałtikę – od przedwczoraj.
      – niezapowiedziane od wczoraj manewry floty na Bałtyku, Czarnym i Bartensa (+ wszystkie okręty podwodne atomowe wyszły znacznie wcześniej z portów – są w pełnej gotowości bojowej do odpalenia ładunków)
      – W powietrzu na Rosją i nad wodami międzynarodowymi nieustannie krążą bombowce strategiczne dalekiego zasięgu z atomem na pokładach
      – wczoraj kilkadziesiąt helikopterów w Moskwie „ewakuowało” najważniejsze osoby w Rosji – zabierano dygnitarzy nawet z restauracji w trakcie jedzenia posiłków
      – sytuacja w Donbasie – wiadomo – NATO już jawnie wysyła wojska na Ukrainę – ultiamatum separatystów i stanowisko Kijowa i Zachodu…
      – do krajów bałtyckich w ostatnich dniach NATO przysłało sporo wojsk i sprzętu

W weekend Kreml (biuro prasowe) wygłosi BARDZO WAŻNY KOMUNIKAT.

A dupki z TVN czy GW bełkocą coś o śmierci, chorobie… Mogła w grę wchodzić próba „obalenia” Putina albo „zamach” na jego życie… ale przy okazji zbliża się CZAS WOJNY – Putin jest w jakimś centrum dowodzenia gdzieś na Syberii lub na Uralu (największe kompleksy wojskowo – zbrojeniowe i centra dowodzenia są pod skałami gór URAL – o wiele większe niż amerykański Norad… )

Ten komunikat pewnie będzie miał związek z działaniami wojennymi Rosji (na Ukrainie i ewentualnie w krajach bałtyckich), które niebawem nastąpią…
      Bo przecież Rosja nie pozwoli sobie by pod jej nos (na Ukrainę i do państw bałtyckich przybywali żołnierze NATO i ich sprzęt

Prawdopodobnie wkrótce armia rosyjska wkroczy oficjalnie na Ukrainę, NATO od wczoraj ficjalnie poinformowało o wysłaniu żołnierzy na Ukrainę, oficjalnie też wylądowali w krajach bałtyckich, a po części nieoficjallnie – żołnierze USA jako „cywile i turyści” od 2 tygodni przybywają samolotami rejsowymi do państw bałtyckich.

Przecież, Rosja i Putin też ma swój wywiad i wiedzą co się szykuje.

Tyle,
      A choroba czy śmierć Putina to BREDNIE

1. – no i jeszcze chińska tv wydała oświadczenie na podstawie stałej obserwacji chińskich satelit (obsewują USA, UE i Rosję – to oczywiste) zaobserwowano ruch w okolicach i gotowość bojową ponad setki rosyjskich silosów atomowych na Syberii, dodać jeszcze nieustannie jeżdżące po terytorium Rosjii wojskowe pociągi atomowe (Putin przywrócił atomowe pociągi w gotowości bojowej) z rakietami gotowymi do startu – one nieustannie 24 godz. na dobę jeżdżą w gotowości bojowej po całym terytorium Rosji więc niełatwo je namierzyć i zniszczyć w pierwszym uderzeniu nuklearnym…

Idzie na OTWARTĄ WOJNĘ na Ukrainie i ewentualnie w krajach bałtyckich – stąd te „atomowe” alerty i gotowość gdyby Zachód zdecydował się na więcej.
        Rosjanie są już gotowi…

1. Coś w tym stylu, jakkolwiek to zwał… 🙂
          Idzie na OTWARTĄ WOJNĘ na Ukrainie i prawdopodobnie w krajach bałtyckich….
          Strony się przygotowują, Rosja także, stąd „nieobecność” Putina i inne w/w kwestie…
          Żadna „choroba”, żadna „śmierć”

Zacznie się otwarta wojna na Ukrainie a Rosjanie już są w stałej gotowości atomowej na wypadek gdyby…
          Tu już piłeczka będzie po stronie Zachodu.

LIVE AKTYWNY KLIKNIJ ABY WYŚWIETLIĆ
TRANSMISJA ZAKOŃCZONA